0

2022 Nieuwe mooie korte golvende kapsels met krullen van textuur en volume


Vrij korte, golvende kapsels Er is de afgelopen maanden veel veranderd. Dus als je de laatste tijd druk bent geweest en de nieuwste haarmode over het hoofd hebt gezien, is dit zeker het moment om je look te updaten! De laatste veranderingen aan deze populaire en gemakkelijk te onderhouden stijl zijn veel diepe textuur en overdreven volume. En het is belangrijk om te weten waar om volume te hebben zodat je je gezichtsvorm kunt flatteren, wat er ook gebeurt. Dus als je zin hebt in zomer of winter, feesten en de hele nacht dansen met je vrienden, dan is dit het moment om je make-uplook af te maken!

1. Vrij korte golvende kapsels in natuurlijk middenbruin

Vrij korte golvende kapsels - Golvende kapsels voor dames voor kort haar
Credit

Voor casual, klassiek chic kun je niet beter doen dan dit natuurlijke, korte brunette-kapsel. Het hoofdvolume is geconcentreerd in het midden van het hoofd, wat een symmetrische hoogte aan het hoofd toevoegt. asymmetrisch bob kapsel. De scheiding is net iets uit het midden en past bij een ovaal of licht afgerond gezicht. En om te voorkomen dat je te veel breedte toevoegt, zijn de zijgolven los en volgen ze de vorm van de jukbeenderen. Met een zijde nonchalant naar achteren gekruld, is dit een prachtig, gemakkelijk te stylen kapsel voor werk en vrije tijd!

2.   Gestructureerd golvend volume en weinig licht – zeer korte golvende kapsels

Vrij korte golvende kapsels - Golvende kapsels voor dames voor kort haar
Credit

dik haar Ze ziet er geweldig uit in deze grote bob met een trendy gebogen neklijn die doorloopt tot aan de kin! De voorkant is omhoog en weg van het gezicht gestyled met ontspannen golven die asymmetrisch naar beneden vallen. De stylist gebruikte gesneden lagen die verticaal knippen en klonten dik haar verwijderen. Je kunt het effect zien in de sterk taps toelopende uiteinden die een prachtige, piekerige look toevoegen. Het trendy haarkleurontwerp is een elegante mix van neutraal bruin en zwart met de kleinste witblonde balayage!

3. Rommelig asblond met donkere wortels – mooie korte golvende kapsels

Vrij korte golvende kapsels - Golvende kapsels voor dames voor kort haar
Credit

Deze high fashion look is een great voorbeeld van waar je naar moet streven bij het stylen van je stijl. kort gelaagd kapsel thuis. En gelukkig is het veel gemakkelijker dan de complexe krullen die vrouwen dragen! Korte lagen hebben een lichte buiging nodig voordat de voorste lagen naar de achterkant en de zijlagen naar de voorkant worden geplaatst. En de achterkant is verticaal, met een trendy V-vorm op de lichtbruine nek. Bovenop grijze wortels ziet deze witblonde textuur er prachtig helder en modern uit!

4. Volledig getextureerde asymmetrische bob – zeer korte golvende kapsels

Vrij korte golvende kapsels - Golvende kapsels voor dames voor kort haar
Credit

Hier is een supervoorbeeld van hoe je je haar kunt dragen met een trendy bril met zwart montuur. Dus, aangezien de monturen donker zijn, moet je ervoor zorgen dat je haarkleur lichter is om veel natuurlijk licht op je gezicht te reflecteren. En aangezien alle frames symmetrisch zijn, is het een goed idee om een ​​frame te installeren. asymmetrisch kapselvooral als je een rond gezicht hebt. Mooie golven met dunne uiteinden zullen de dikke lijnen van het frame in evenwicht brengen. En veel volume in het midden van het gezicht voegt lengte toe om de breedte van de grote frames tegen te gaan!

5. Wild medium bruine getextureerde bob met ijsroze balayage

Vrij korte golvende kapsels - Golvende kapsels voor dames voor kort haar
Credit

Ik herinner me dat sommige van mijn werk zo intens waren dat, altijd zo zag het er uit tot 16.00 uur! Maar nu is het in de mode om slordig, opvallend haar en een lukrake slordige terminate te hebben. Deze trendy look heeft extra volume rond de kruin, waardoor opgestoken silhouet. Maar dat is de elegante sfeer meestal achter het oor wordt ondermijnd door de zijkanten die in de helft zijn weggestopt!

6. Prachtige koperkleurige asymmetrische bob met wervelingen

Vrij korte golvende kapsels - Golvende kapsels voor dames voor kort haar
Credit

Asymmetrische stijlen zijn de afgelopen jaren een van de langst bestaande trends geweest. En ze gaan nog steeds difficult! Het voordeel van het kiezen van een lang of kort asymmetrisch kapsel is dat het kan worden aangepast om elke gezichtsvorm te flatteren. En dit is het belangrijkste onderdeel van het kiezen van het beste kapsel voor jou. Deze prachtige koperen bob heeft zachte golven die het gezicht omlijsten en een trendy veer die lengte toevoegt. Uiterst trendy in oranje tinten en geschikt voor veel verschillende gezichten en leeftijden!

7. Perzik en medium blonde ruige lob met roze balayage

Vrij korte golvende kapsels - Golvende kapsels voor dames voor kort haar
Credit

Als je op zoek bent naar iets funky maar niet te fel, dan is dit het perfecte snit- en haarkleurontwerp om te proberen! Het is een geweldige manier om de lange kapsels van vorig jaar bij te werken en is great voor een make-over. De kapper knipte het haar net voorbij het sleutelbeen en voegde taps toelopende uiteinden toe voor een piekerige, slordige look. En zacht gemêleerde tinten roze, abrikoos, goud en witblond contrasteren subtiel met donkere wortels. En om het volledige effect te krijgen, creëerde de stylist een wilde, rommelige look die de kleuren great laat uitkomen!

8. Slanke, gekrulde zwarte bob met extra lange pony

Vrij korte golvende kapsels - Golvende kapsels voor dames voor kort haar
Credit

Dit is een klassieke stijlvolle look die nooit uit de mode raakt. En het is great om het beste uit dik, krullend haar te halen. Het is ook trendy met de zwaar getextureerde afwerking van dit seizoen. modellen met kort haar! De achterkant heeft een stekelige textuur en de volumineuze bovenkant heeft een ronde, gekrulde textuur. En ze creëren allebei een creatief contrast met het gegradueerde gedeelte op de nek. Lange stippen aan de zijkant verzachten de randen en deze schattige, ontspannen golven gedrapeerd over één oog voegen een zeer sexy, glamoureuze look toe. een bepaald gevoel!

9. Slimme rommelige bob met lange lagen voor fijn haar

Vrij korte golvende kapsels - Golvende kapsels voor dames voor kort haar
Credit

Deze goudblonde tinten zijn een buitengewoon aantrekkelijke kleur en zien er prachtig uit op een okerkleurige basis. Wij weten Dit kapsel heeft verschillende balayage-kleuren, maar het ziet er heel natuurlijk uit in vergelijking met regenbooghaarontwerpen! LOL! Een middenscheiding flatteert ovale gezichtsvormen en de stylist heeft aantrekkelijke golven gecreëerd in kortere lagen rond het gezicht. De uiteinden worden stomp gesneden en vervolgens microtextuur om de sterke lijn te doorbreken. En de afwerking is prachtig winderig om fijn haar er dikker en helemaal trendy uit te laten zien!

10. Schattige pastelgroene bob met diepe golven

Vrij korte golvende kapsels - Golvende kapsels voor dames voor kort haar
Credit

Hier is een elegante jeugdige retro-look die op de rechte weg kan worden bereikt, fijn tot halflang haar. Aangezien de colorist het haar moet oplichten tot een witblond niveau, heeft ze een redelijk lichte basiskleur nodig. Maar zien bosgroene wortels er niet geweldig uit? Als je een laag voorhoofd hebt, is het een goed idee om je haar vanaf het voorhoofd te stylen. En zachte, groene golven accentueren prachtig de kleur van hazelnootkleurige ogen. Met zijn diepe golvende volume en buitengewone haarkleurontwerp, zal dit kapsel je altijd de belangrijkste attractie maken!

Dus als je klaar bent om een ​​geweldige indruk te maken tijdens je volgende ontmoeting met je vrienden, bel dan nu je salon en maak een make-over afspraak!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *